Garažna Vrata

Garažna vrata izdelujemo po merah in željah posameznega kupca. Izbirate lahko med številnimi različnimi vzorci in izvedbami. Bogata pa je tudi izbira barv, saj lahko izbirate med vsemi barvami po RAL lestvici ter imitacijo lesa.

Prav tako je pri naših garažnih vratih poskrbljeno za dobro tesnenje in izolacijo. Paneli so polnjeni z poliuretansko maso debeline 40mm, ki povzroča minimalne izgube toplote.

Za maksimalno prilagodljivost vam ponujamo garažna vrata v številnih izvedbah. Izbirate lahko med navadnimi sekcijskimi dvižnimi vrati, dvižnimi vrati z osebnim prehodom in garažna vrata z bočnim (stranskim) odpiranjem. Več o teh izvedbah si lahko preberete spodaj.

Izbirate lahko med več vzorci panel. Med drugim tudi izbirate med kasetnim vzorcem, lamelnim (črtasti) vzorcem, gladkimi panelami in lamelnim vzorcem z eno črto.

Vsa naša garažna vrata lahko opremimo z pogonom na daljinsko upravljanje. Garažna vrata vam opremimo z priznanimi pogoni Liftmaster, ki so proizvedeni v Nemčiji po Ameriški licenci.Vsi pogoni imajo vgrajeno tudi zaščito pred stiskom in ovirami. To pa zagotavlja lepše delovanje in manjše poškodbe vrat.

Sekcijska Garažna Vrata

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata so primerna za skoraj vsako garažo. Odlikujejo jih enostavna vgradnja brez dodatnih gradbenih del, enostavna menjava obstoječih vrat, daljinsko upravljanje, minimalno vzdrževanje in dolga življenska doba. Vrata so izdelana iz panelov polnjenih z 40 mm polystirola. Vrata se odpirajo pod strop in tako ne zavzamejo prostora pred garažo ali v garaži. Naša sekcijska garažna vrata so še posebaj pisana na kožo kupcev, ki nimajo odprtine za vrata standartnih dimenzij, saj vsaka vrata prilagodimo meri odprtine. Vrata pa zaradi tega niso nič dražja. Po potrebi v vrata vgradimo še osebni prehod.

Garažna Vrata Z Prehodom

Garažna vrata z prehodom

Garažna vrata z osebnim prehodom so še posebaj priljubljena pri tistih posameznikih, ki so navajeni veliko hoditi skozi garažo. Prednost osebnega prehoda je v tem, da ne potrbujete odpirati celotnih garažnih vrat za prehod, tako pri vsakim prehodu pozimi tudi ne ohlajate garaže. Garažna vrata zaradi osebnega prehoda ne izgubijo na trdnosti in izolativnosti. Osebni prehodi so bili včasih nepriljubljeni zaradi visokega praga, ki ga je bilo nerodno prestopati, zato pa imajo naša vrata minimalni prag, ki vam omogoča enostaven prehod tudi s kolesom, samokolnico, invalidskim vožičkom,… itd.

Stranska Garažna Vrata

Stranska garažna vrata

V nekatere garaže se dvižna vrata zaradi ovir na stropu (cevi, druga preklada, nizek strop,…) ne morejo vgraditi. V takšnih primerih vam lahko vgradimo stranska garažna vrata. Le te so narejene iz enakih materijalov kot dvižne, le da se ne odpirajo pod strop ampak v levo ali desno stran. Za takšna vrata se velikokrat odločajo tudi posamezniki, ki ne bi radi izgubili prostor pod stropom ali pa imeli le malo drugačna vrata.

Brezplačne Izmere

Naše podjetje vam lahko pred nakupom opravi brezplačne izmere in svetovanje pri vas doma. Pri tem, pa do nas ne boste imeli nobenih dolžnosti ali stroškov. Za brezplačne izmere nas lahko kontaktirate na katero od spodaj navedenih številk ali pa se naročite preko spletnega obrazca tukaj.